Stugor

På campingen finns det 3 stugor och ett rum, totalt 15 bäddar.

ÅLEN

Ålen är 42 kvm och har 6 bäddar (2 st våningssängar och en stor dubbelsäng). Utrustad med kylskåp, div. husgeråd, kaffebryggare, etc. Vatten finns ej i stugan, servicehuset ligger strax utanför.

GÄDDAN

Gäddan är på 23 kvm och har 4 bäddar (2 enkelsängar i stora rummet och en våningssäng i en sovalkov). Utrustad med div. husgeråd, kaffebryggare, kylskåp, etc. Vatten finns ej i stugan. Servicehuset ligger utanför.

 

MÖRTEN

Mörten är 11 kvm, en liten 3-bäddsstuga, två enkelsängar och en överslaf som kan fällas ner från väggen vid behov. Kylskåp, div. husgeråd, kaffebryggare etc. Vatten finns ej i stugan. Servicehuset ligger utanför.

 

SNÄCKAN

Snäckan är ett litet rum med två enkelsängar, utrustat med kylskåp, kaffebryggare samt husgeråd. Vatten finns ej. Servicehuset ligger nära.

Servicebyggnaden är nära med duschar, toaletter och kök under tak. Servicehuset är oisolerat. För varmvatten i duscharna behövs de gamla enkronorna som används som polletter.

Grillplats för våra gäster finns utanför receptionen.

LÄGENHET på 37 kvm
3 km nordost om Svenljunga. 2 rum o kök. Badrum med toalett och dusch. I sovrummet finns 1 80-säng och 1 90-säng. Det går att ställa in två tältsängar i det stora rummet (finns om så önskas). I köket finns kyl, frys, spishäll, ugn, micro och diskmaskin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *